Музика свирена во Македонија на Нетфликс и на Боливуд

Музиката за популарната серија Лупин во продукција на Нетфликс е отсвирена од македонски музичари. Фамес студиос од Франција 13 години ги промовира македонските музичари преку музика за филм, серии, видео игри.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа

„Перија“

Деа, Огнен, Кате, Леа и Филиз, познати како самовилите од „Перија“, повеќе од шест години шират идеја за љубов и еднаквост преку автентичниот музички израз ...