Монументал МК – нова туристичка рута за споменици и бруталистичка архитектура

Монументал МК – нова туристичка рута за споменици и бруталистичка архитектура со која се опфаќааат 30 локации во Скопје и другите градови во земјава.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа