Медиумска писменост со „Спинокио“ во Струга

Ученици од средните училишта „Нико Нестор“ и „Јахја Кемал Колеџ“ од Струга учеа за медиумска писменост преку друштвената игра на Види Вака - „Спинокио“.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Европската недела на мобилност

Европската недела на мобилност годинава се одбележува под мотото „Движи се одржливо, остани здрав“. Да продолжиме да ги вртиме педалите за сопственото добро и за ...

Предложени видеа