Македонија – земја без студенти по метеорологија

Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rubinco Nineski

Gi turkavte bez pricina vo minatoto. E sega nema studenti. E nikoj ne e ovca. I po drugute fakulteti ke se namaluva brojkata. Treba da se vnimava . Ne treba da turkate bez pricina. Svatete go ova kako sovet.
Pozdrav.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

ЖИВОТ БЕЗ СТРАВ ОД НАСИЛСТВО

„Убиство на млада жена во Скопје од страна на својот партнер“,  „Ѕверско убиство со сукало: Сопругот осомничен за смртта на жената во Битола“, „Скопјанец обвинет

Поврзани видеа

Предложени видеа