Љубовта на Лајка и Софија ги победува сите општествени стигми

Сведoштво на Лајка и Софија кои секојдневно се соочуваат со говор на омраза поради својата сексуална определба.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Семејно насилство

Една од седум жени е жртва на физичко или сексуално насилство. За да се превенираат и криминализираат сите форми на насилство врз жените неопходни се ...

Поврзани видеа

Предложени видеа