Културно наследство во изумирање

Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

bezbednost na uciliste

Безбедност на училиште

Оваа интерактивна игра е симулација за најмладите како да се однесуваат на училиште за време на пожар, земјотрес, поплава или други опасности.

Локални медиуми

Локалните медиуми и професионално новинарство се лек за дезинформациите, а локалните медиуми ги има сè помалку

 „Гледај, читај, слушај, но проверувај и мисли со своја глава” – Правило за медиумска писменост Локалните медиуми претставуваат иницијална каписла за развој на демократските потенцијали

АВТОМОБИЛСКА ДЕПОНИЈА

Од 361.000 увезени возила, само 61.000 се нови, ова покажува дека возниот парк во земјава е исклучително стар „Се продава „Голф 5“ произведен во 2004

Предложени видеа