Кралицата на македонската изворна песна

Пред 20 години почина Васка Илиева, чиј живот згасна на исти ден како и песната која ја испеа „На 4 мај 903“
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа