Ковид-19 ги зарази и здравствените институции со една друга пандемија – отежнат пристап во работата

Во Шуто Оризари над 3.000 возрасни пациенти и 1.200 деца се останати без матичен лекар.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

bezbednost na uciliste

Безбедност на училиште

Оваа интерактивна игра е симулација за најмладите како да се однесуваат на училиште за време на пожар, земјотрес, поплава или други опасности.

Предложени видеа