Колку пари ви се потребни да одите на европското првенство каде Македонија ќе ги игра првите три натпревари?

Како најлесно да стигнете и колку пари ви се потребни да одите на европското првенство во Букурешт и Амстердам, каде Македонија ќе ги игра првите три фудбалски натпревари?

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

„Сама си го барала“

Полнолетните жртви на радово базирано насилство се незаштитени од законот со што се испраќа пораката „Сама си го барала“

Здравјето на конец

„Здравјето на конец“

Колку се прекршуваат работничките права во време на пандемија? Погледнете го новиот краток документарен филм на Види Вака

Предложени видеа