Колку фабриките ги почитуваа препораките за заштита на работниците во време на пандемија?

Колку фабриките ги почитуваа препораките за заштита на работниците во време на пандемија? Конфекциските фирми се соочија со тешка финансиска криза, а само мал дел успеаја да ги задржат вработените
Текстил
Facebook
Twitter
LinkedIn