Како влијаеше поскапувањето врз вашиот семеен буџет?

Колку кризата предизвикана од ковид-19, војната во Украина или политичката криза во Македонија влијаеше врз поскапувањето на основните животни потреби? Преку одговарање на прашалникот, кажете ни за какви било економски предизвици што сте ги имале со остварување на вашите потреби изминатава година.
Автор: Види Вака

Изминатава година се соочивме со брзорастечка инфлација. Трошоците за живот, како цените во маркетите, услугите во рестораните и кафулињата се зголемија. Како тоа се одрази врз вашиот буџет? Одговорете ја анкетата во прилог, скролајте подолу.

Напомена: Новинарите на Види Вака се единствените коишто ќе ги читаат вашите пораки и ја гарантираат вашата приватност, затоа ве охрабруваме да ја споделите вашата приказна со нас.

Facebook
Twitter
LinkedIn