Иван Иванов станал шампион во бодибилдинг, па доживеал тешка несреќа со мотор

Ivan Ivanov станал шампион во бодибилдинг, па доживеал тешка несреќа со мотор. Сите предвидувале дека може да почине или никогаш да не прооди, но челичната волја го врати повторно во фитнес салите

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

„Сама си го барала“

Полнолетните жртви на радово базирано насилство се незаштитени од законот со што се испраќа пораката „Сама си го барала“

Здравјето на конец

„Здравјето на конец“

Колку се прекршуваат работничките права во време на пандемија? Погледнете го новиот краток документарен филм на Види Вака

Поврзани видеа

Предложени видеа