Инклузивен пилатес и фитнес со Емилија Грујевска

Инструкторката Емилија Грујевска и Елена Ѓурческа веќе 5 месеци вежбаат пилатес и фитнес и покажуваат дека во спортот не постои попреченост.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа