Хуманоста во време на бегалска криза

Граѓани од целиот свет ги нудат своите живеалишта за бегалците од Украина, чиј број се очекува да достигне до 4 милиони.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Предложени видеа