Годинава ќе се одбележат 10 години од смртта на Атина Бојаџи (1944-2010), една од најзначајните личности во македонската спортска историја

Атина Бојаџи (1944-2010) е најпознатата македoнска пливачка и припаѓа во најзначајните личности во македонската спортска историја.
Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Мурал во Македонска Каменица

Рударите добија монументален уметнички симбол во срцето на Македонска Каменица. Муралот „Рударски приказни“ со површина од скоро 300 метри квадратни е еден од најголемите мурали ...

Предложени видеа