Гласно против неправдите за бремените жени

Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Комарец

Проблемот со комарците во Истокот

Источниот регион во континуитет се соочува со проблемот со комарците, особено Кочани како град на оризот каде дополнително се согледува овој проблем. Но која е

Работнички права – реалност или илузија?

Истокот од земјава и натаму е центарот каде најмногу се прекршуваат работничките права. Прочитајте повеќе во мултимедијалната приказна на Види Вака кои се најчестите неправди ...

Поврзани видеа