Гејминг – Спорт надвор од спортските терени

Од хоби до потенцијална професија. Македонската е-спорт асоцијација две години ги обединува „гејминг“ ентузијастите.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа