Финале на друштвената игра „Спинокио“

Ученици од осум средни училишта од Скопје, Берово, Кавадарци, Велес, Гостивар и Тетово беа дел од финалето на друштвената игра на Види Вака - „Спинокио“.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Европската недела на мобилност

Европската недела на мобилност годинава се одбележува под мотото „Движи се одржливо, остани здрав“. Да продолжиме да ги вртиме педалите за сопственото добро и за ...

Поврзани видеа

Предложени видеа