Домот на културата во Ченто – 27 години е сениште од минатото

Шприцовите се единствените реквизити во Домот на културата „11 октомври“ во Ченто. Оваа зграда 27 години е напуштена и нефункционална.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

ЖИВОТ БЕЗ СТРАВ ОД НАСИЛСТВО

„Убиство на млада жена во Скопје од страна на својот партнер“,  „Ѕверско убиство со сукало: Сопругот осомничен за смртта на жената во Битола“, „Скопјанец обвинет

Предложени видеа