Децениската дезинформација за авионите што прскаат отрови постојано добива нови облици

Тврдењата за труење на населението со отрови кои се прскаат од авиони се стари повеќе од една деценија

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Европската недела на мобилност

Европската недела на мобилност годинава се одбележува под мотото „Движи се одржливо, остани здрав“. Да продолжиме да ги вртиме педалите за сопственото добро и за ...

Поврзани видеа

Предложени видеа