Четири години кратките филмови на Дрим шорт ја градат кино културата во Струга

Веќе четврта година по ред, фестивалот на кратки филмови „Дрим Шортс“ ја гради филмската култура во Струга.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Предложени видеа

Скопје синема сити

Исланѓанецот Олафур Арналдс е артист во фокусот и ја добива награда за животно дело за заслуги за музиката и филмот на седмото издание на Скопје ...