Челинџер апликација за пешаците

Пешачењето во Скопје е предизвик, но преку аликацијата Challenger тоа станува и натпревар и цел за поздрава животна средина

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

жед на патот

Жед на патот

Стотина деца од село Дреновци немаат пристап до вода и живеат без прооден пат.

Поврзани видеа

Предложени видеа