Актерката Сара Климоска ја доби наградата „Ѕвезди во подем“ и се вброи меѓу десетте најдобри млади таленти во Европа

Сара Климоска успешно се проби меѓу десетте најдобри млади таленти во Европа.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа

Локални избори

Граѓаните на 45 општини плус на Град Скопје својот глас за тоа кој да управува со нивната општина ќе треба да го дадат и во ...

Предложени видеа