5 до 12: Од хоби до професија

Наместо студиите по архитектура, Стефанија ја следи пасијата и почнува бизнис за рачни изработки.

Не пропуштајте

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Најгледани видеа