Државниот јавен обвинител Марко Зврлевски е пред разрешување

Совет на јавни обвинители, просто мнозинство, разрешување, јавен обвинител, една прес-конференција, бомби, СЈО, нов државен обвинител, нема да биде од партиски кадар

Државниот јавен обвинител Марко Зврлевски е пред разрешување

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.