Македонија се збогува со Зоран Маџиров, генијалниот „The Bottle Man”

Македонија се збогува со генијалниот „The Bottle Man”

Музичарот Зоран Маџиров (49) почина седум месеци по тешката сообраќајка

Маџиров беше уметник од светки ранг

Работел со музички ѕвезди како Скорпионс, Тина Тарнер, Мајкл Џексон, Стинг

Со неговата музика на стаклени шишиња има преку 4.000 концерти

За Маџиров секој плоштад и секој град беше музичка сцена

Македонија се збогува со Зоран Маџиров, генијалниот „The Bottle Man”

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.