Со намален број изведувачи и гости, во услови на пандемија, МКЦ ќе го реализира јубилејниот десетти фестивал на нова музика „Здраво млади“

Десетто издание на Здраво млади

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.