Зајко скандалозна изјава

Секако дека нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и да ме извини ЛГБТИ заедницата, еден педер, да ја симнат оваа влада од власт!
Премиерот Зоран Заев си даде политички автогол кога со скандалозна изјава за последната корупциска афера ја жигоса цела ЛГБТИ заедница
И да ме извини ЛГБТИ заедницата, еден педер!
Изјавата предизвика лавина реакции на социјалните медиуми
Еден педер!
Неговото објаснување на изјавата дополнително го закопа во сопствената кал
Педер!
Педер!
Педер!

Зајко скандалозна изјава

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.