Бегалци во Македонија

Во Македонија во моментов 45 лица имаат статус на бегалци. Бегалскиот камп „Винојуг“ е дом за 15, „Табановце“ за 30 од нив.

Бегалци во Македонија

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.