Вардар испиша историја

Вардар, фудбал, два меча, Реал Соседат, Зенид и Роземборг, Лига Европа, Шпанија, Русија, Норвешка, полни трибини во Скопје, заработка 3,5 милиони евра, дополнителни средства, Вардар испиша историја

Вардар испиша историја

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.