Политичките гафови под лупа на јавноста

Весела математика на Драги Рашковски, врапчињата на Митко Атанасовски, мечките на Стевчо Јакимовски и кока-колата на Амди Бајрам, како едни од најголемите гафови во македонската политика.

Политичките гафови под лупа на јавноста

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.