16 години Охридски рамковен договор

Охридски Рамковен договор, мултиетничка држава, 16 години, не е имплементиран, 30 општини врот службен јазик, промена на низа закони, правилна застапеност и употреба на јазици, секретаријатот за имплементација

16 години Охридски рамковен договор

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.