When in X

Кога си во Рим прави го тоа што го прават Римјаните

Оваа позната фраза е основната идеја на македонскиот стартап „When in X“

Целта е преку апликација да се поврзат туристите од Балканот со локалците од дестинацијата

Секој со желба и познавање за местото во кое живее може да биде туристички водич

When in X

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.