Од тандем параглајдинг, нуркање и кајакарење до планински трки и гастрономски тури ќе има на фестивалот „When In Krusevo“

Крушево, последниот викенд од јуни, ќе се претвори во центар на адреналинските спортови
Од тандем параглајдинг, нуркање и кајакарење до планински трки и гастрономски тури ќе има на фестивалот „When In Krusevo“
Организирана е и посета на три музеи – Македониум, Спомен куќа на Тоше Проески и Мартиноски
Греми наградените реге изведувачи Inner Circle се главните носители на програмата
Под отворено небо ќе се прикажат домашни документарни филмови, а ќе се гледа и четврт-финалето од Светското првенство во Русија

Од тандем параглајдинг, нуркање и кајакарење до планински трки и гастрономски тури ќе има на фестивалот „When In Krusevo“

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.