Возење во спротивен правец

На автопатот Скопје-Тетово возач подолго време се движеше во спротивната лента

За среќа, никој не настрада

Оваа слика не е реткост во Македонија

Казната за ваков прекршок е 300 евра и забрана за возење од шест месеци до една година

Возење во спротивен правец

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.