Најзагаден град во светот

Густа магла, силна миризба и висока концентрација на ПМ честички
Скопје деновиве се буди и заспива како најзагаден град во светот
Жителите на Скопје бараат локалната и централната власт да најдат решенија
Во потрагата по решенија на Твитер се вклучи и амбасадата на САД во Скопје
„Маглата е толку густа што денес одвај се гледа амбасадата. Какви се вашите идеи за почисто Скопје“
Најмногу внимание предизвика одговорот на амбасадата на Русија
„Бидејќи нашите пријатели од амбасадата на САД бараат решенија за аерозагадувањето на Скопје, сакаме да им помогнеме со решение #Турски поток„

Најзагаден град во светот

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.