Веб платформа VoiceUp.mk

Фотографии, музика, кратки филмови, постери, аудио-визуелни содржини.

Под мотото „Сликни. Сними. Сподели.“ и преку овие активности Voice Up заедницата реагира на општественото опкружување.

– Ги поттикнуваме младите да создаваат содржини преку кои ќе одекне нивниот глас, став, мислење и идеја за сите прашања кои ги засегаат нив и нивното опкружување – Voice Up.

Средби за пренос на знаења се одржани со младите во Битола, Свети Николе, Скопје, Гостивар и Куманово.

На 25ти април, веб платформата Voiceup.mk ќе биде промовирана пред пошироката јавност.

Веб платформа VoiceUp.mk

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.