„Криенка vs таблет“ ги поттикнува децата да ги остават паметните уреди

За здрав развој на децата потребно е повеќе игра на отворено, а помалку дружење со технологија
Ова е мисијата на проектот „Криенка vs таблет“
Целта е да се подигне јавната свест за влијанието на современата технологија
Здружението „Ајнштајн“ организира и забавни денови за младите во природа. Повеќе криенка, брканица, плочка, серва, a помалку мобилен, компјутер и таблет

„Криенка vs таблет“ ги поттикнува децата да ги остават паметните уреди

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.