Лоши пи-ар потези или промоција по мерка?

Владиниот ПР знае да потфрли и промоцијата да се врати како бумеранг
„Чочекот” во тунелот не беше дел од владиниот ПР, но критиките секако стигнаа на таа адреса
Заев закројуваше лозје на црвен тепих, а на иста адреса се располаа и коментарите на граѓаните
Премиерот садеше и цвеќиња во акција за уредување на Дојран
Начинот на промоција, според многумина, наликува на оној на претходната гарнитура
(Овде слики од Заев каде што сади цвеќе во Дојран)
Поранешните владини претставници, а пред се екс премиерот Груевски преферираа тие да ја фрлат „првата лопата”
Бившиот градоначалник на Берово дури беше дочекан со распослани цвеќиња врз тазе асфалтирана улица
(Овде принт скрин од медиуми кои известувале за улицата послана со цвеќе за беровскиот градоначалник)
За многумина врвот е кога вицепремиерот Ставрески и градоначалникот Трајановски промовираа нови канти за ѓубре

Лоши пи-ар потези или промоција по мерка?

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.