Пластика во Вардар

Вардар деновиве наликуваше на пластична депонија
Стотици пластични шишиња пливаа по реката
Кривичниот закон предвидува парични, но и затворски казни за загадување
За вакво загадување најчесто никој не спроведува истрага и никој не одговара

Пластика во Вардар

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.