Универзална сала ветувања

Универзална сала се споменува во сите програми на градоначалниците:
Од ветувања за реновирање и нов објект, до најави за рушење

Универзална сала ветувања

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.