Твитер - Овче Поле

Епска битка се води помеѓу два третолигашки фудбалски ривали од Свети Николе и од Кочани
Ривалитетот помеѓу ФК Овче Поле и ФК Осогово на теренот е голем
Сепак, повозбудливо е она што се случува на Твитер
Натпреварот помеѓу двата тима се најавува небаре е дерби од Премиер Лигата
На теренот можеби се дел од третата лига, но на Твитер засега се подобри и од прволигашите

Твитер – Овче Поле

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.