Триатлонци

Петгодишни деца се подготвуваат да бидат новата генерација македонски триатлонци

„Triogy Racing“ е единствен активен клуб кој работи со најмалите

Дел од децата од градинка или училиште директно одат да тренираат пливање, трчање и велосипедизам

Главната цел е правилен развој на детето и на моториката

Се трудиме да ги афирмираме пред сѐ родителите, дека спортот не е толку страшен. Дека ние работиме најмногу во развој на децата. Буквално сите три спорта кои се опфатени со триатлонот, помагаат во еден убав развој на децата, пред сѐ. Како пливање, дишењето, моториката при трчањето, развој на безбедност и свесност при возењето на велосипед,

Од „Triogy Racing“ освоиле преку 30 меѓународни медали и признанија

Огнен и Марио постојано освојуваат награди и се дел од групата прваци во Србија

Тука доаѓам околу 1 саат, потоа одам дома, ќе јадам и ќе си легнам, за утре да одам во училиште,

Па ќе имаш повеќе енергија, ќе ти биде развиено телото убаво и ќе се дружиме повеќе,

Триатлонци

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.