Запознајте го Томица Милушевски, дипломираниот економист, кој за своја животна патека го избра фитнесот и е еден од најуспешните во овој спорт на стариот континент.

Томица Милушевски, дипломиран економист, фитнес, еден од најуспешните во овој спорт на стариот континент, Арнолд Класик, личен тренер

Запознајте го Томица Милушевски, дипломираниот економист, кој за своја животна патека го избра фитнесот и е еден од најуспешните во овој спорт на стариот континент.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.