Дали Талат Џафери е нај несекојдневниот претседател на собранието?

Талат Џафери е несекојдневен претседател на Собранието
Некогаш применува учителски техники при водење на седниците
„Војува“ со пратениците од власта и од опозицијата
На министрите им дели лекции по бон-тон
Атмосферата ја смируваше и со транспаренти

Дали Талат Џафери е нај несекојдневниот претседател на собранието?

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.