Цени на Супер Куп

Супер Купот вртоглаво ги крена цените за сместување во Скопје
Ноќевање за 8 август се нуди од 10 до 20 пати поскапо од нормалната цена
Хотелиери откажуваа резервирани соби за повторно да ги издадат по повисока цена
Во нормални услови Македонија е рангирана како најевтина во Европа
Цените преку сервисот AirBnb во просек се по 30-50 долари за ноќ
Сега во некои случаи се бара помеѓу 2.000 и 5.000 долари
Супер Купот ги крена и цените во Куманово, Тетово и Велес
Лакомоста исплива на површина поради големиот интерес од навивачите на Манчестер и Реал
Како што се намалуваа слободните соби така растеа и цената, но и обидите за измами
Дел од навивачите од револт резервираа во Солун и Софија
Група граѓани го обелеа образот креирајќи сервис за бесплатен престој
Преку supercupskopje.com секој може бесплатно да им понуди кревет на навивачите

Цени на Супер Куп

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.