70% од основците избираат гимназија, медицина или економско училиште

Технички училишта се празни, стопанство има потреба од кадар, ниски плати, текстилна индустрија, Белинда Николовска, реформи во образование

70% од основците избираат гимназија, медицина или економско училиште

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.