Сте знаеле дека сончањето без заштита, може да биде сериозна закана за вашето здравје? Изложеноста на високо УВ-зрачење е предуслов за појава на ракот на кожа – #Mеланом.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.