Прилепчанец за вложени 15 доби над 500.000 евра!

Прилепчанец фати над 500.000 евра во обложувалница.
Со тоа стана балкански рекордер по добивка.
Добивката е остварена во обложувалницата Mozzart.
Таа е најголема досега на Балканот и меѓу најголемите во Европа.
Типувачот од Прилеп на 7 тикети уплатил меѓу 40 и 250 денари.
Остварил добивка од 35.000.000 денари.
Вкупно погодил 23 натпревари.
Најголемиот дел се повторувале на сите 7 тикети.
Mozzart е единствената обложувалница кај нас која исплаќа добивки до 5 милиони денари.

Прилепчанец за вложени 15 доби над 500.000 евра!

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.