Атлетите од Специјална олимпијада Македонија ги интервјуираа македонските спортски ѕвезди.

Атлетите од Специјална олимпијада Македонија ги интервјуираа македонските спортски ѕвезди
Професионалците во спортот покажаа дека се и професионалци зад камерите
Сите 5 епизоди од ТВ проектот „Горди на себе“ се емитуваa во утринската програма на МТВ1 „Македонија наутро“
Гости беа Перо Антиќ, кошаркарката Едина Муса, Кире Лазаров, фудбалерката Наташа Андонова и пливачот Евгениј Поп Ацев
Олимпијците добија пофалби од ракометната ѕвезда
“Браво. Прекрасен прилог и прекрасно искуство”, Кире Лазаров, ракометар. (телоп текст со слика)
Антиќ им подари кошаркарски дресови и им закажа меч за на пролет
„Ќе ми биде задоволство да играм со вас, кошаркари со олимписко сребро“ Перо Антиќ, кошаркар (телоп текст со слика)
Атлетите на Специјална олимпијада Македонија разговараа за кариерата, спортот, патувања, предрасудите…
…а низ интервјуата ги претставија и своите можности и вештини Сите интервјуа може да ги погледнете на YouTube каналот Special Olympics Macedonia

Атлетите од Специјална олимпијада Македонија ги интервјуираа македонските спортски ѕвезди.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.